KAPALANG NYAAH Live and Liirk

5.27 Minutes
47.732 Views | 4 Nov 2018
Download

KAPALANG NYAAH Live and Liirk

KAPALANG NYAAH
Vokal: Abiel Jatnika
https://youtu.be/GbUu1H56ZsU
Teu wasa keudah ngantosan
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngageudur
Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup

Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen, simpe

Sok hoyong ngebatkeun lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna ngogo teuteupan
Sok hoyong ngieuhkeun ieu kakangeun
Tapi karasa asa leuwih kasiksa, nalangsa

Mun tea mah anjeun rek ngagoda
Duh geuning ku tega
...kenbali keatas