Silvi Putri ft Indra Kapalang Nyaah - Abiel Jatnika ( Cover )

2.33 Minutes
150.095 Views | 24 Apr 2018
Download

Silvi Putri ft Indra Kapalang Nyaah - Abiel Jatnika ( Cover )

Silvi Putri ft Indra Kapalang Nyaah - Abiel Jatnika ( Cover )

LIRIK

Teu wasa kedah ngantosan
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngagedur
Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup

Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe

Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan

Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa

Mun tea mah anjeun
Rek ngagoda duh gening ku tega

Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe

Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan