( LIRIK ) Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah

6.04 Minutes
73.446 Views | 4 Nov 2018
Download
( LIRIK ) Abiel Jatnika - Kapalang Nyaah

penyanyi : abiel Jatnika
lagu : Kapalang nyaah

lirik lagu Kapalang nyaah

Teu wasa kedah ngantosan
Kanteunan mun lami
Hasrat hate ngagedur
Hoyong patarema dina soca sanaos sakiceup

**
Ieu hate teu puguh rasa
Da bongan kapalang nyaah
Mondok ge teu tibra
Kanteunan ngimpen simpe

reff#
Sok hoyong ngebatkeun
Lamunan anjeun
Nu sakitu anteungna
Ngogo teuteupan

Sok hoyong nyieuhkeun ieu kakangeun
Tapi karasa asa leuwih kasiksa nalangsa

Mun tea mah anjeun
Rek ngagoda duh gening ku tega
.
Uih deui ka : ** , reff#

#kapalangnyaah
#abieljatnika
#popsunda
#lagusunda
#tembangparahiyangan
#sundaan
#siliwangi
#karaokesunda
lagu Sunda terbaru, lagu Sunda populer, lagu Sunda raosen, lagu Sunda sedih, lagu Sunda galau, abiel Jatnika Kapalang nyaah, Kapalang nyaah abiel Jatnika lirik, lirik lagu Sunda Kapalang nyaah, Kapalang nyaah karaoke,